Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

Denis Villeneuve, EUA, 2017, 163 min

Aquesta pel·lícula és la continuació del film Blade Runner, dirigit per Ridley Scott i estrenat el 1982. Ambientada trenta anys després d'aquells esdeveniments, la història de Blade Runner 2049 ocorre a Los Angeles i està protagonitzada per l'agent K, a qui dona vida l'actor Ryan Gosling.

L'agent K és un nou blade runner o caçareplicants que descobreix un secret que té el potencial de portar la societat al caos. La seva investigació el conduirà a la cerca del llegendari Rick Deckard (interpretat per Harrison Ford), un antic blade runner que fa molt de temps que està desaparegut.

Pel·lícula no recomanada a menors de 13 anys. Versió original en anglès amb subtítols en castellà.

Horaris

Dimarts 11 d'agost, a les 22 h, projecció de la pel·lícula

Museu obert fins a les 21.45 h

Comentaris

Obertura de portes i accés a les butaques, a les 21.15 h.

L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu i a l'exposició temporal, de 19 a 21.45 h, i a la projecció de la pel·lícula. És important portar l'entrada per poder obrir els porticons de l'entrada al Museu.

Es pot accedir a la sessió de manera individual o en grup familiar, mantenint les distàncies i altres mesures generals establertes al centre per garantir-hi la seguretat. L'accés es fa des de l'entrada principal del Museu.

Hi ha accés a una terrassa chill out amb servei de cafeteria.

Promocions

50 % de dte. per a clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició temporal i a la projecció de la pel·lícula.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Explainers

El programa Explainers forma els joves de 4t d'ESO i batxillerat perquè expliquin els continguts científics i museogràfics de CosmoCaixa als visitants del centre.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta