Blade Runner 2049
Altres

Blade Runner 2049

Denis Villeneuve, EUA, 2017, 163 min

Aquesta pel·lícula és la continuació del film Blade Runner, dirigit per Ridley Scott i estrenat el 1982. Ambientada trenta anys després d'aquells esdeveniments, la història de Blade Runner 2049 ocorre a Los Angeles i està protagonitzada per l'agent K, a qui dona vida l'actor Ryan Gosling.

L'agent K és un nou blade runner o caçareplicants que descobreix un secret que té el potencial de portar la societat al caos. La seva investigació el conduirà a la cerca del llegendari Rick Deckard (interpretat per Harrison Ford), un antic blade runner que fa molt de temps que està desaparegut.

Pel·lícula no recomanada a menors de 13 anys. Versió original en anglès amb subtítols en castellà.

Horaris

Dijous 13 d'agost, a les 22 h, projecció de la pel·lícula

Museu obert fins a les 21.45 h

Comentaris

Obertura de les portes i accés a les gandules, a les 21.30 h.

L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu i a l'exposició temporal de 19 a 21.45 h, i també a la projecció de la pel·lícula. És important portar l'entrada per poder obrir els porticons de l'entrada al Museu.

Es pot accedir a la sessió de manera individual o en grup familiar, mantenint les distàncies i altres mesures generals establertes al centre per garantir-hi la seguretat. L'accés a la plaça de la Ciència es fa des de l'entrada principal del Museu, i la sortida es fa per la mateixa plaça. La disposició de les gandules garanteix la distància de seguretat de les persones assistents.

Accés a la cafeteria amb capacitat limitada.

Promocions

50 % de dte. per a clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició temporal i a la projecció de la pel·lícula.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Explainers

El programa Explainers forma els joves de 4t d'ESO i batxillerat perquè expliquin els continguts científics i museogràfics de CosmoCaixa als visitants del centre.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Ulls i orelles de l'Amazones

Michel André ens presenta el projecte Providence, que busca establir la primera base de dades acústiques i visuals de les espècies de la reserva natural de Mamirauá, a l'Amazones.

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank