Automatàrium

Automatàrium

Una instal·lació d'autòmats vintage

Automatàrium és una instal·lació teatral inspirada en els autòmats escurabutxaques de tipus recreatiu construïts al final de segle XIX i començament del XX. En aquesta instal·lació, els actors i les actrius se situen dins d'unes cabines individuals de fusta i metacrilat que imiten aquestes construccions antigues.

Per activar-les, el públic introdueix per una ranura monedes i fitxes, i aleshores l'equip d'actors comença a imitar els moviments cíclics dels autòmats i acaba desenvolupant diferents accions en una dramatúrgia basada en elements de la comèdia i disciplines com la màgia, el circ, el cant o el mim.

A càrrec de David Berga Management.

Horaris

Dissabte 14 de novembre, a les 21, 22, 23 i 24 h

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta