Vamos a la luna cat
Tallers

Anem a la Lluna

Has vist mai la imatge d'un coet enlairant-se cap a l'espai? Recordes la imatge de la portada de Tintín, Objectiu: la Lluna? En el dibuix, el coet està recolzat sobre una plataforma de llançament, una estructura mòbil que permet inspeccionar el vehicle abans que aquest emprengui el viatge espacial i aportar-li tot el que li cal per assegurar l'èxit de la missió.

En el taller Creactivity: Ens n'anem a la Lluna emularem aquestes tasques d'enginyeria espacial. Participa-hi i atreveix-te a erigir una plataforma de llançament gràcies a la força dels fluids. Construiràs una estructura hidràulica amb tubs, xeringues i molts més elements que tindràs a la teva disposició. Aconseguiràs que el teu coet s'enlairi?

Horaris

Del 13 al 22 d'abril 

Comentaris

Activitat recomanada per a nens i nenes +7 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per

visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 5 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 5 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 5 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta