Alicia cat ok
Altres

Alicia en el país de las maravillas

Walt Disney. EUA, 1954. 1 h 15 min

Un dia, mentre la seva germana li llegeix en veu alta un llibre d'història, l'Alícia, avorrida i mig adormida, veu passar un conill blanc corrent, molt atabalat, amb armilla i un gran rellotge de butxaca. Curiosa, el persegueix i s'endinsa rere seu en una llodriguera. L'Alícia cau per un forat que la portarà fins al sorprenent país de les meravelles.

En aquest singular país coneixerà personatges absurds, habitants d'un món regit per costums estranys: un exèrcit constituït per naips, celebracions de 'no' aniversari... Aquest llargmetratge d'animació de Walt Disney és una adaptació de les cèlebres obres de Lewis Carroll Alícia al país de les meravelles i Alícia a través del mirall.

Aquesta pel·lícula està recomanada per a tots els públics i es projecta doblada al castellà.

Abans de la pel·lícula, a les 21 h, podràs gaudir del concert de The Flat pack, una banda que recupera els sons de l'antic art del "fingerpickin", la guitarra americana i els gèneres on apareix (blues, rockabilly, bluegrass, swing, western, country etc.) amb una visió renovada i basada en l'energia, l'espontaneïtat, l'arranjament i l'artesania musical.

Horaris

Dijous 1 d'agost, a les 21 h concert i a les 22 h projecció de la pel·lícula.

Museu obert fins a les 21.30 h

Comentaris

Totes les projeccions aniran precedides d'actuacions musicals d'artistes de jazz, swing i world music, per passar una bona estona en companyia d'amics, la família o la parella.

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència

Origen

La pel·lícula Origen, de Christopher Nolan, un thriller de ciència-ficció sobre els somnis i la ment, es projecta dins del cicle de cinema nocturn de CosmoCaixa.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula

Matrix reloaded

Projectem Matrix reloaded, la pel·lícula dirigida i escrita per les germanes Lily i Lana Wachowski, segon títol de la cèlebre trilogia de ciència-ficció Matrix.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició, al concert i a la pel·lícula