Activitats accesibles

Activitats accesibles

CosmoCaixa és un museu obert a tothom, és per això que et proposem diverses activitats accessibles perquè vinguis a explorar i gaudir de la ciència.
Visites guiades i adaptades per a tothom
Bosc inundat
Visites adaptades amb audiodescripció i material tàctil de suport per a persones cegues. Servei d'intèrpret en llengua de signes per a persones sordes, equips FM amb sistemes d'inducció magnètica... Adaptem la visita per a qualsevol col·lectiu que ho requereixi.
Exposicions permanents i temporals
Consulta quines són les exposicions que podeu visitar actualment.
Sala Planetari accessible
Adaptada amb sistema de bucle d'inducció magnètic instal·lat a la sala. Audiodescripció per a persones cegues, audiovisuals adaptats en llengua de signes catalana i subtitulació, espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda...

Si vols venir a fer qualsevol d'aquestes activitats no dubtis a contactar-nos prèviament perquè puguem preparar la vostra visita a icosmocaixa@magmacultura.net

Horaris

De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h
Horari Especial Nadal
Els dies 24, 31 de desembre i 5 de gener, horari especial de 10 a 18 h.
El centre estarà tancat els dies 25 de desembre i 1 i 6 de gener.

Comentaris

Contacta prèviament  amb nosaltres perquè puguem preparar-vos la visita al correu electrònic: icosmocaixa@magmacultura.net

Reserva

per email

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Sala Univers

La Sala Univers, acabada d'estrenar, presenta un recorregut interactiu que parteix del big-bang i acaba explorant el cervell humà i les últimes fronteres del coneixement.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Lab Math

La nova Sala Univers inclou l'espai Lab Math, un àmbit que convida els visitants a trobar el seu interior matemàtic i a mirar els reptes de la vida diària i les meravelles de la natura amb uns ulls matemàtics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Bosc inundat

El Bosc Inundat de CosmoCaixa representa un fragment de la selva amazònica, un ric i fràgil ecosistema on descobriràs autèntics tresors mediambientals i científics.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta