Donnie Darko
Altres

Donnie Darko

Richard Kelly, EUA, 2001, 113 min

Donnie Darko és una pel·lícula nord-americana estrenada l'any 2001. Dirigida per Richard Kelly, està ambientada als anys vuitanta i narra la història d'en Donnie, un adolescent dotat d'una gran intel·ligència i imaginació. Després d'escapar miraculosament d'una mort gairebé segura, en Donnie comença a patir al·lucinacions amb un conill gegant diabòlic anomenat Frank.

Aquest l'obligarà a dur a terme diverses accions per evitar la fi del món i així salvar la seva família i la parella, fet que portarà en Donnie a descobrir un món insòlit al seu voltant, en el qual estan presents els universos paral·lels i les realitats alternatives. Una pel·lícula de culte que encara avui fascina l'espectador.

Pel·lícula no recomana a menors de 12 anys. Versió original en anglès amb subtítols en castellà.

Horaris

Dimarts, a les 22 h, projecció de la pel·lícula.

Museu obert fins a les 21.45 h.

Comentaris

Obertura de portes i accés a les butaques, a les 21.15 h.

L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu i a l'exposició temporal, de 19 a 21.45 h, i a la projecció de la pel·lícula. És important portar l'entrada per poder obrir els porticons de l'entrada al Museu.

Es pot accedir a la sessió de manera individual o en grup familiar, mantenint les distàncies i altres mesures generals establertes al centre per garantir-hi la seguretat. L'accés es fa des de l'entrada principal del Museu.

Accés a la terrassa per l'Auditori.

Promocions

50 % de dte. per a clients de CaixaBank. L'entrada a les CosmoNits inclou l'accés al Museu, a l'exposició temporal i a la projecció de la pel·lícula.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Explainers

El programa Explainers forma els joves de 4t d'ESO i batxillerat perquè expliquin els continguts científics i museogràfics de CosmoCaixa als visitants del centre.

Entrada museu 6 €

Clients CaixaBank entrada gratuïta

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

entrada 6 €

50% dte. Clients CaixaBank

Canvi climàtic o canvi energètic?

Quina relació hi ha entre el canvi climàtic i el consum energètic? Els experts Ana Barreira i Joaquín Araújo resoldran tots els dubtes en una sessió en la qual el públic tindrà moltes coses a dir. 

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank