No perdis el nord

Taller

No perdis el nord

Taller maker de robòtica

En aquest taller aprendreu a programar la vostra pròpia brúixola amb micro:bit, i permetreu al nostre astronauta convidat saber el rumb que ha de prendre des de CosmoCaixa fins als vostres llocs preferits a Barcelona.

Des de l'antiguitat s'han desenvolupat dispositius per orientar-se durant la navegació marítima i mantenir una direcció concreta sense desviar-se. En aquest marc van aparèixer diferents tipus de brúixoles gràcies a les quals es va facilitar molt l'exploració de la Terra. En l'actualitat, aquest instrument d'orientació que assenyala el nord magnètic és important també en l'exploració espacial, en concret durant el moment de l'enlairament.

Horaris

Del 2 al 17 de març, caps de setmana i festius

Descarrega AQUÍ els horaris d'aquesta i altres activitats.

Comentaris

Activitat recomanada per a nens i nenes +10 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

CLOQQ

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Taller

Creactivity

Creactivity ofereix als infants a partir de 7 anys un espai per pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten en quatre zones temàtiques diferenciades.

50% dte. Clients CaixaBank

Altres

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

Taller

Clik

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank