Titol de la foto

cicle de Ciència

Ecoinnovació i desenvolupament sostenible

Una vegada més, la iniciativa CosmoACCIÓ tindrà lloc per donar a conèixer, des d'un punt de vista científic, la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), impulsats per les Nacions Unides l'any 2015 i aprovats per 193 països. Aquest cicle, a més d'oferir debats i solucions per avançar cap a un futur just i saludable, brinda a la ciutadania l'oportunitat d'implicar-se en la consecució dels ODS per mitjà de sessions participatives.

En aquesta edició es tractaran els Objectius de Desenvolupament Sostenible número 8 (feina decent i creixement econòmic), número 9 (indústria, innovació i infraestructures) i número 10 (reducció de les desigualtats). A partir de diferents debats amb personalitats del món científic i acadèmic, descobrirem com la ciència i l'impacte de la innovació tecnològica poden ajudar a aconseguir aquest desenvolupament sostenible que té entre les seves prioritats la reducció de les desigualtats.

Ciència

Activitats d'aquest cicle

Conferències, trobades i debats

DIALOGA: Innovació, tecnologia i ciència per reduir les desigualtats

En aquesta sessió de DIALOGA persones expertes en innovació, ciència i tecnologia aportaran idees per reduir les desigualtats al món.

En aquesta sessió de DIALOGA persones expertes en innovació, ciència i tecnologia aportaran idees per reduir les desigualtats al món.

ENTRADA 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CARREGAR MÉS RESULTATS