Estrelles... i de dia!

Taller

Estrelles... i de dia!

Has observat mai estrelles durant el dia? Sabries dir quantes estrelles es podrien veure en una nit clara? Coneixes cap llegenda sobre les constel·lacions? En aquest taller ens endinsarem en el firmament per veure les estrelles que es poden veure durant la nit, i també les que es poden observar al llarg del dia.

Aprenent sobre les estrelles entendrem el moviment aparent dels astres al cel, causat per la rotació de la Terra. Ens aturarem a conèixer els secrets d'una de les estrelles més coneguda per tothom, en especial per la seva calor i llum, i coneixerem algunes de les constel·lacions més comunes.

Horaris

Del 27 d'abril al 16 de juny, caps de setmana i festius, a les 12 h

Comentaris

Activitat recomanada per a nens i nenes +4 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Taller

Creactivity

Creactivity ofereix als infants a partir de 7 anys un espai per pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten en quatre zones temàtiques diferenciades.

Entradas 5€

50% dte. Clients CaixaBank

Altres

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

Taller

Clik

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank