Anem a la Lluna

Taller

Anem a la Lluna

Has vist mai la imatge d'un coet enlairant-se cap a l'espai? Recordes la imatge de la portada de Tintín, Objectiu: la Lluna? En el dibuix, el coet està recolzat sobre una plataforma de llançament, una estructura mòbil que permet inspeccionar el vehicle abans que aquest emprengui el viatge espacial i aportar-li tot el que li cal per assegurar l'èxit de la missió.

En el taller Creactivity: Ens n'anem a la Lluna emularem aquestes tasques d'enginyeria espacial. Participa-hi i atreveix-te a erigir una plataforma de llançament gràcies a la força dels fluids. Construiràs una estructura hidràulica amb tubs, xeringues i molts més elements que tindràs a la teva disposició. Aconseguiràs que el teu coet s'enlairi?

Horaris

Del 13 al 22 d'abril 

Comentaris

Activitat recomanada per a nens i nenes +7 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per

visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Visita exposició

Visita dinamitzada Miralls

En la visita dinamitzada a l'exposició "Miralls" podrem veure en profunditat alguns dels efectes més sorprenents de diferents tipus de miralls, siguin plans o corbats, calidoscopis o reflectors, i plantejar-nos preguntes com ara: és la realitat el que reflecteix un mirall? On és la realitat, dins o fora del mirall? I si podem veure alguna cosa... això ho fa més real?

ENTRADA 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Altres

Planetari 3D

El Planetari de CosmoCaixa, una de les instal·lacions més avançades del seu gènere, permet que el visitant visqui l'experiència de veure's completament envoltat d'imatges en 3D.

ENTRADA 5 €

50 % dte. Clients Caixabank

Altres

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank