Anem a la Lluna

Del cicle de  Ciència "Pasqua a CosmoCaixa"

Anem a la Lluna

Has vist mai la imatge d'un coet enlairant-se cap a l'espai? Recordes la imatge de la portada de Tintín, Objectiu: la Lluna? En el dibuix, el coet està recolzat sobre una plataforma de llançament, una estructura mòbil que permet inspeccionar el vehicle abans que aquest emprengui el viatge espacial i aportar-li tot el que li cal per assegurar l'èxit de la missió.

En el taller Creactivity: Ens n'anem a la Lluna emularem aquestes tasques d'enginyeria espacial. Participa-hi i atreveix-te a erigir una plataforma de llançament gràcies a la força dels fluids. Construiràs una estructura hidràulica amb tubs, xeringues i molts més elements que tindràs a la teva disposició. Aconseguiràs que el teu coet s'enlairi?

Horaris

Del 13 al 22 d'abril 

Comentaris

Activitat recomanada per a nens i nenes +7 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per

visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Ciència

Altres

Explora. Zinematik

A Explora Zinematik els visitants faran un recorregut per la història dels mecanismes cinematogràfics primitius, precedents del cinema i la fotografia actuals.

entrada museu
2,5€
Exposició inclosa a l'entrada al Museu
Clients Caixabank gratuïta

Altres

Laika

L'obra de teatre familiar Laika relata la història de la gossa soviètica que el 1957 va viatjar a l'espai, erigint-se en el primer ésser viu que orbitava la Terra.

ENTRADA 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank