Tintín i la Lluna. 50 anys de la primera missió tripulada

Visita comentada - dinamitzada - guiada exposició

Tintín i la Lluna. 50 anys de la primera missió tripulada

Tintín i la Lluna. Visita guiada

Gràcies al seu autor, el belga Hergé, Tintín va tenir la sort de començar el seu viatge a la Lluna l'any 1950. Va ser amb el còmic Objectiu: la Lluna, i la va trepitjar dos anys més tard, amb Hem caminat damunt la Lluna. Sens dubte, ho va fer molt abans que el primer humà de carn i ossos: Neil Armstrong va posar el peu a la superfície lunar el 21 de juliol de 1969. Aquest 2019 se celebra, doncs, el 50è aniversari d'aquesta gran gesta, que coneixerem a través d'una visita guiada a l'exposició "Tintín i la Lluna".

Hi analitzarem la passió que sempre hem mostrat per la Lluna i el que coneixem avui del nostre satèl·lit natural. Descobrirem com es va preparar aquest viatge espacial històric i recorrerem la trajectòria de la missió Apollo 11, tot observant diferents fases del coet que la va impulsar, el Saturn V. Fins i tot podrem treure el cap a l'interior del mòdul lunar per comprovar com era la vida dels astronautes a bord i simular en persona com seria un passeig lunar.

Horaris

Caps de setmana i festius.

Consulta el fulletó d'horaris.

Comentaris

Recomendado para niños y niñas +8

Los menores de 14 años tienen que ir acompañados de un adulto para visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Tintín i la Lluna"

Projecció

To Space and Back

To Space and Back és un programa de planetari que explica com els avenços de la tecnologia espacial han permès, a més, grans avenços en la nostra vida quotidiana a la Terra.

Altres

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.