No perdis el nord

Taller

No perdis el nord

Taller maker de robòtica

En aquest taller aprendreu a programar la vostra pròpia brúixola amb micro:bit, i permetreu al nostre astronauta convidat saber el rumb que ha de prendre des de CosmoCaixa fins als vostres llocs preferits a Barcelona.

Des de l'antiguitat s'han desenvolupat dispositius per orientar-se durant la navegació marítima i mantenir una direcció concreta sense desviar-se. En aquest marc van aparèixer diferents tipus de brúixoles gràcies a les quals es va facilitar molt l'exploració de la Terra. En l'actualitat, aquest instrument d'orientació que assenyala el nord magnètic és important també en l'exploració espacial, en concret durant el moment de l'enlairament.

Horaris

Caps de setmana i festius.

Consulta el fulletó d'horaris.

Comentaris

Activitat recomanada per a infants +10 anys

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

CLOQQ

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Tintín i la Lluna"

Altres

Planetari 3D

El Planetari de CosmoCaixa, una de les instal·lacions més avançades del seu gènere, permet que el visitant visqui l'experiència de veure's completament envoltat d'imatges en 3D.

Taller

Planetari Bombolla

En aquesta activitat els més petits, a través de maquetes i recreacions, observaran i interpretaran el cel nocturn, els astres i alguns dels seus fenòmens.

Visita exposició

Tintín i la Lluna. 50 anys de la primera missió tripulada

En la visita guiada Tintín i la Lluna descobriràs quines altres missions hi ha hagut després de l'Apollo 11 i quins en seran els reptes següents. Viurem algun dia a la Lluna?

Taller

Escola d'astronautes

A l'Escola d'astronautes, els participants se sotmetran a les miniproves que abans hauran construït amb una placa Micro:bit per comprovar les seves aptituds com a astronautes.