Escape Science. Les claus de l'univers

Espectacle

Escape Science. Les claus de l'univers

Escape room en format Auditori!

A CosmoCaixa ha passat una cosa inquietant: la MIA, una robot d'intel·ligència artificial avançada, s'ha escapat de l'empresa on l'han fabricat. Ha descobert una informació que pot salvar la humanitat però que dona pocs beneficis econòmics, i això no interessa a tothom... Perseguida pels que la volen destruir, la MIA s'ha refugiat al nostre museu buscant gent sensible a qui pugui transmetre el seu gran secret.

Però hi ha un «petit» problema: està programada per autodestruir-se si revela informació confidencial. Per tant, hauran de ser els seus interlocutors els qui, a través de les pistes i els enigmes que ella plantegi, descobreixin la clau que garanteix la felicitat, la seguretat i la supervivència de l'espècie humana. Tic, tac, tic, tac; el cronòmetre està en marxa. Resoldre l'enigma o destruir-se. Escapar-se o morir. Que comenci el joc!

Horaris

Del 22 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019, a les 13 i 18 h. Els dies 31 de desembre i 5 de gener, a les 13 h.

Consulta el fulletó d'horaris.

Comentaris

Activitat recomanada a partir de 14 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa.

Places limitades

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Projecció

To Space and Back

To Space and Back és un programa de planetari que explica com els avenços de la tecnologia espacial han permès, a més, grans avenços en la nostra vida quotidiana a la Terra.

Conferències, trobades i debats

Els beneficis de la dieta mediterrània en l'ésser humà

Els beneficis sobre la salut de la dieta mediterrània seran l'eix d'aquesta xerrada, impartida per l'experta en salut pública Anna Bach i per la xef d'alta cuina Ariadna Julián.

Altres

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!