Escape Science. Les claus de l'univers

Espectacle

Escape Science. Les claus de l'univers

Escape room en format Auditori!

A CosmoCaixa ha passat una cosa inquietant: la MIA, una robot d'intel·ligència artificial avançada, s'ha escapat de l'empresa on l'han fabricat. Ha descobert una informació que pot salvar la humanitat però que dona pocs beneficis econòmics, i això no interessa a tothom... Perseguida pels que la volen destruir, la MIA s'ha refugiat al nostre museu buscant gent sensible a qui pugui transmetre el seu gran secret.

Però hi ha un «petit» problema: està programada per autodestruir-se si revela informació confidencial. Per tant, hauran de ser els seus interlocutors els qui, a través de les pistes i els enigmes que ella plantegi, descobreixin la clau que garanteix la felicitat, la seguretat i la supervivència de l'espècie humana. Tic, tac, tic, tac; el cronòmetre està en marxa. Resoldre l'enigma o destruir-se. Escapar-se o morir. Que comenci el joc!

Horaris

Del 22 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019, a les 13 i 18 h. Els dies 31 de desembre i 5 de gener, a les 13 h.

Consulta el fulletó d'horaris.

Comentaris

Activitat recomanada a partir de 14 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa.

Places limitades

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Conferències, trobades i debats

Ser astronauta avui: els reptes de l'espai

L'astronauta Reinhold Ewald visita CosmoCaixa per explicar-nos quins requisits són necessaris per afrontar un viatge espacial, alguns dels seus reptes actuals i compartir les experiències que ha viscut a l'Agència Espacial Europea (ESA).

ENTRADA 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències, trobades i debats

La ciència de The Big Bang Theory

Dies abans que The Big Bang Theory acabi per sempre, dos experts analitzen a CosmoCaixa els conceptes científics més rellevants que s'han tractat en la famosa sèrie.

ENTRADA 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Altres

Spherium

Spherium fa servir la ciència-ficció per brindar al públic un viatge captivador per l'univers que no deixarà ningú indiferent. Acompanya l'Alia i en Len en aquesta emocionant odissea!

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank