Menjar i no ser menjat. Visita comentada

En aquesta visita comentada recorrerem la Sala univers del Museu i hi descobrirem la gran diversitat de formes, colors, mides i comportaments que presenten els éssers vius. A partir de 4 anys.

Otros Ciències de la Naturalesa
reserva
per email

Bosc inundat

En aquesta visita, descobrirem la gran riquesa i fragilitat de l'Amazònia, i alhora podrem reflexionar sobre la importància de preservar el medi ambient i d'adoptar hàbits de vida sostenibles. Totes les edats.

Otros Tots els públics Otros Ciències de la Naturalesa Medi Ambient
reserva
per email

Visita lliure al Museu

Els participants recorreran els diferents espais de CosmoCaixa: la Sala Univers, el Mur geològic i el Bosc inundat, i també podran gaudir de les exposicions temporals. Totes les edats.

Otros Astronomia Otros Ciències de la Naturalesa Matemàtiques Medi Ambient Tecnologia
reserva
per email

Altres

El cel de la Cloe

En aquesta projecció els més petits aprendran a mirar el cel amb uns altres ulls. Coneixeran el Sol, la Lluna i les estrelles, sense oblidar els altres planetes del sistema solar. De 3 a 6 anys.

Altres Otros Otros
reserva
per email

Inscriu-te per conèixer i reservar totes les activitats i recursos educatius d'Educaixa

O segueix-nos en

Visita guiada: Sabres i mastodonts. La megafauna del miocè

En aquesta visita a l'exposició "Sabres i mastodonts: la megafauna del miocè", farem un viatge al passat per conèixer la fauna que antany va poblar el nostre territori. A partir de 6 anys.

Otros Otros Ciències de la Naturalesa
reserva
per email

Univers: del big-bang als nostres dies. Visita comentada

Viatgem en el temps? Apunta't a la visita als tres àmbits de la Sala univers: Kósmos, Evolució i Fronteres del Coneixement. Fes un recorregut des del big-bang fins a avui. A partir de 9 anys.

Otros Astronomia Otros Ciències de la Naturalesa
reserva
per email

Altres

Caçadors de planetes

Aquest programa d'animació a cúpula completa narra el viatge espacial de la Celeste i la Moon a la recerca de planetes més enllà del sistema solar: els exoplanetes. A partir de 6 anys.

Altres Otros Astronomia
reserva
per email

En el blog d'Educaixa

INCUBADORA REPTE EMPRÈN 2020

DESCOBRINT JOVES TALENTS AMB GANES DE CANVIAR EL MÓN

EL PRIMER CAMPUS VIRTUAL DELS REPTES EDUCAIXA

Tres dies de conferències inspiradores, tallers i activitats per a millorar i ultimar els projectes transformadors en els quals han treballat durant tot el curs dins dels Reptes Emprèn, Big Data, BeCritical i STEAM.

Assisteix a les converses per pensar l’educació

Durant aquest mes de febrer es durà a terme la XII edició de les Converses per Repensar l’Educació, organitzada en col·laboració amb l’ICE de la UAB, un esdeveniment que s’ha constituït com un espai de reflexió, debat i aprenentatge obert a tota la comunitat educativa.