Altres

Introducció a l'astronomia II

En aquesta sessió de Planetari l'alumnat observarà constel·lacions, s'orientarà pels estels i analitzarà l'origen i la periodicitat dels eclipsis.

Altres Educativo Otros
Més informació

 

Altres

Introducció a l'astronomia III

En aquesta sessió de Planetari l'alumnat observarà constel•lacions, s'orientarà amb l'ajut dels estels i analitzarà l'origen dels solsticis, els equinoccis i les estacions.

Altres Educativo Otros
Més informació

 

Altres

Introducció a l'astronomia I

Sessió de Planetari en la qual l'alumnat aprendrà a reconèixer l'Estrella Polar, diferents constel·lacions i les fases de la Lluna, com també a diferenciar planetes d'estels.

Altres Educativo Otros
Més informació

 

Tallers

Planetari Bombolla

En aquesta activitat els més petits, a través de maquetes i recreacions, observaran i interpretaran el cel nocturn, els astres i alguns dels seus fenòmens.

Tallers Educativo Otros
Més informació

 

Inscriu-te per conèixer i reservar totes les activitats i recursos educatius d'Educaixa

O segueix-nos en

Altres

La forma

Aquesta visita permet identificar les formes bàsiques de la natura, el seu origen, l'èxit i la relació que tenen amb la seva funció.

Altres Educativo Otros
Més informació

 

En el blog d'Educaixa

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Assisteix a les converses per pensar l’educació

Durant aquest mes de febrer es durà a terme la XII edició de les Converses per Repensar l’Educació, organitzada en col·laboració amb l’ICE de la UAB, un esdeveniment que s’ha constituït com un espai de reflexió, debat i aprenentatge obert a tota la comunitat educativa.

Educar humans en un món de robots

En el darrer llibre AI Superpowers, l’expert en intel·ligència artificial, Kai-Fu Lee, argumenta que, els propers quinze anys al voltant del 40% de les professions seran automatitzades. Aquesta transformació portarà moltes oportunitats i millores.