Crea la teva pròpia agenda i comença a reservar les activitats educatives que reforcen el desenvolupament d'una o diverses competències bàsiques d'una manera activa i experiencial.


Reserva les activitats del curs escolar 2019 - 2020 al web d'EduCaixa

Consulta la oferta

Altres

Introducció a l'astronomia II

En aquesta sessió de Planetari l'alumnat observarà constel·lacions, s'orientarà pels estels i analitzarà l'origen i la periodicitat dels eclipsis.

Altres Educativo Otros
Més informació

 

Altres

Univers Fosc

Aquesta activitat, desenvolupada pel prestigiós American Museum of Natural History, ens aporta una visió nova sobre l'univers, especialment sobre la matèria i l'energia fosques.

Altres Educativo Otros
Més informació

 

Altres

Introducció a l'astronomia III

En aquesta sessió de Planetari l'alumnat observarà constel•lacions, s'orientarà amb l'ajut dels estels i analitzarà l'origen dels solsticis, els equinoccis i les estacions.

Altres Educativo Otros
Més informació

 

Altres

Introducció a l'astronomia I

Sessió de Planetari en la qual l'alumnat aprendrà a reconèixer l'Estrella Polar, diferents constel·lacions i les fases de la Lluna, com també a diferenciar planetes d'estels.

Altres Educativo Otros
Més informació

 

Inscriu-te per conèixer i reservar totes les activitats i recursos educatius d'Educaixa

O segueix-nos en

Tallers

Planetari Bombolla

En aquesta activitat els més petits, a través de maquetes i recreacions, observaran i interpretaran el cel nocturn, els astres i alguns dels seus fenòmens.

Tallers Educativo Otros
Més informació

 

En el blog d'Educaixa

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Assisteix a les converses per pensar l’educació

Durant aquest mes de febrer es durà a terme la XII edició de les Converses per Repensar l’Educació, organitzada en col·laboració amb l’ICE de la UAB, un esdeveniment que s’ha constituït com un espai de reflexió, debat i aprenentatge obert a tota la comunitat educativa.

Educar humans en un món de robots

En el darrer llibre AI Superpowers, l’expert en intel·ligència artificial, Kai-Fu Lee, argumenta que, els propers quinze anys al voltant del 40% de les professions seran automatitzades. Aquesta transformació portarà moltes oportunitats i millores.