Altres

Sala Univers. Visita lliure

En aquesta visita lliure, l'alumnat farà un recorregut cronològic al llarg dels 13.790 milions d'anys d'història de l'Univers.

Altres Educativo Altres
Més informació

 

Altres

Bosc inundat. Visita lliure

Recreació d'un bosc inundat amazònic, on se'n podrà observar la flora i fauna i descobrir algunes de les seves adaptacions al medi.

Altres Educativo Altres
Més informació

 

Altres

Mur geològic. Visita lliure

Set peces de roca de més de 90 tones i 24 metres de longitud il·lustren processos fonamentals en la formació del nostre planeta.

Altres Educativo Altres
Més informació

 

Altres

PRINT3D

L'alumnat descobrirà la revolució que ha suposat la impressió 3D en camps com la medicina i l'arquitectura, i reflexionarà sobre el seu potencial i aplicacions.

Altres Educativo Altres
Més informació

 

Inscriu-te per conèixer i reservar totes les activitats i recursos educatius d'Educaixa

O segueix-nos en

Altres

Visita lliure al museu

Amb aquesta visita l'alumnat podrà descobrir i reconèixer la història del nostre univers, a més de conèixer la biodiversitat del nostre planeta.

Altres Educativo Altres
Més informació

 

En el blog d'Educaixa

INCUBADORA REPTE EMPRÈN 2020

DESCOBRINT JOVES TALENTS AMB GANES DE CANVIAR EL MÓN

EL PRIMER CAMPUS VIRTUAL DELS REPTES EDUCAIXA

Tres dies de conferències inspiradores, tallers i activitats per a millorar i ultimar els projectes transformadors en els quals han treballat durant tot el curs dins dels Reptes Emprèn, Big Data, BeCritical i STEAM.

Assisteix a les converses per pensar l’educació

Durant aquest mes de febrer es durà a terme la XII edició de les Converses per Repensar l’Educació, organitzada en col·laboració amb l’ICE de la UAB, un esdeveniment que s’ha constituït com un espai de reflexió, debat i aprenentatge obert a tota la comunitat educativa.