La química de l'amor

Ignacio Morgado, catedràtic de Psicobiologia i director de l'Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona, ens explica en aquesta conferència els fonaments científics de l'amor.

entrada 6 €

50 % dte. clients CaixaBank

L'amor etern

José Manuel Rey, doctor en Matemàtiques, aborda la qüestió de l'amor vertader des del punt de vista científic, en particular, com la ciència suggereix una fórmula per a l'èxit de l'amor durador.

entrada 6 €

50 % dte. clients de CaixaBank

L'amor és només humà?

En aquesta conferència, a càrrec de la primatòloga Ana Fildalgo, mirarem de trobar l'essència biològica i cultural d'això que anomenem amor.

entrada 6 €

50 % dte. clients CaixaBank

Desmuntant mites i descobrint ciència

El divulgador i bioquímic José Manuel López Nicolás ens descobreix les veritats i les mentides que, sovint embolicades amb vocables científics erronis, trobem al nostre dia a dia.

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Vols rebre totes les novetats sobre Cosmocaixa puntualment en el teu correu?

Parlem sobre matemàtiques i salut

En aquesta sessió, que pertany al cicle Paraules de Ciència, parlem amb la matemàtica Clara Grima, en una tertúlia amenitzada per l'experta en biomedicina Sandra Ortonobes.

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

La biodiversitat i el futur del planeta

Dins del cicle Paraules de Ciència, parlem amb la biòloga Odile Rodríguez de la Fuente sobre biodiversitat i conservació.

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank