Caçadors d'energia solar

Visita a l'edifici

Caçadors d'energia solar

Descobreix un dels nous elements de CosmoCaixa: els SunFlowers. Aquests sistemes fotovoltaics intel·ligents emulen el moviment dels gira-sols per aprofitar totes les hores solars del dia, des de l'alba fins al vespre. Sabríeu diferenciar entre energia termosolar i fotovoltaica, o com es mesura la radiació del Sol? Creieu que es pot cremar la vela d'un vaixell amb miralls, com en el mite d'Arquimedes?

A través de diferents experiments i dinàmiques, trobareu la resposta a aquesta i altres preguntes, i comprovareu com es pot aprofitar l'energia del Sol, transformant-la i utilitzant-la de maneres diferents. Un itinerari en què parlarem del Sol com una font d'energia renovable i veurem algunes de les accions que s'estan duent a terme des de CosmoCaixa per esdevenir un museu sostenible i compromès amb el medi ambient i amb el clima.

Horaris

Del 28 d'abril al 16 de juny, els diumenges, a les 13 h

Comentaris

Recomanat per a nens i nenes a partir de 9 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Taller

Creactivity

Creactivity ofereix als infants a partir de 7 anys un espai per pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten en quatre zones temàtiques diferenciades.

Entradas 5€

50% dte. Clients CaixaBank

Altres

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

Taller

Clik

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank