Astronaut Academy

Taller

Astronaut Academy

Converteix-te en astronauta

T'agradaria emular Neil Armstrong i trepitjar terres selenites? No és una cosa fàcil. Encara avui, mig segle després que l'ésser humà arribés per primera vegada a la Lluna, es continua considerant que aquesta fita històrica, i tots els viatges per l'espai en general, encara constitueixen una aventura que requereix una gran preparació a causa de la gran complexitat científica, tecnològica i humana que presenten.

Abans de viatjar a l'espai, els astronautes han d'assimilar molts coneixements i superar dures proves psicològiques i físiques per poder afrontar les condicions en què es veuran immersos en absència de gravetat. Si vols descobrir i experimentar en què consisteix l'entrenament físic i psicològic dels astronautes t'esperem a l'Astronaut Academy.

Horaris

Consulta el fulletó d'horaris.

Comentaris

Places limitades

Activitat recomanada a partir de 4 anys

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Taller

Creactivity

Creactivity ofereix als infants a partir de 7 anys un espai per pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten en quatre zones temàtiques diferenciades.

50% dte. Clients CaixaBank

Altres

Planetari bombolla

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank

Taller

Clik

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

ENTRADA 5 €

50% dte. Clients CaixaBank