FILTRAR ACTIVITATS PER:
 • temàtiques
  més filtros
 • Tipus d'activitat
  més filtros
 • fechas
  més filtros
   
 • públic
  més filtros

Creactivity

Taller de creativitat i experimentació lliure

Creactivity ofereix als infants a partir de 7 anys un espai per pensar amb les mans mentre dissenyen i experimenten en quatre zones temàtiques diferenciades.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Clik

Taller de descobrimient cientific

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Toca-Toca!

Taller de sensibilització i conservació del planeta

Toca, toca! és un taller de sensibilització on els infants podran observar el comportament de diversos animals dins del seu ecosistema i la seva interacció amb el medi.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Planetari bombolla

Activitat d'iniciació astronòmica

El Planetari Bombolla és un espai on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l'astronomia, que els despertarà la curiositat per l'univers.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita guiada a la Sala Univers

Del big bang als nostres dies

Submergeix-te en els tres àmbits de la Sala Univers en aquesta visita guiada. Descobreix l'origen de l'univers, les lleis que el governen i l'aparició de la vida i del coneixement.

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita guiada per a grups a la Sala Univers

En aquesta visita, guiada CosmoCaixa ofereix un recorregut d'una hora a grups de fins a 25 persones pels tres àmbits que formen la nostra nova sala permanent, la Sala Univers.

reserva
per email

Activitats accesibles

CosmoCaixa és un museu obert a tothom, és per això que et proposem diverses activitats accessibles perquè vinguis a explorar i gaudir de la ciència.
Us oferim visites guiades i adaptades per a qualsevol col·lectiu, segons les seves necessitats i diversitat funcional, als diferents espais del centre.

 

reserva
per email

Vols rebre totes les novetats sobre Cosmocaixa puntualment en el teu correu?

Visita dinamitzada Miralls

En la visita dinamitzada a l'exposició "Miralls" podrem veure en profunditat alguns dels efectes més sorprenents de diferents tipus de miralls, siguin plans o corbats, calidoscopis o reflectors, i plantejar-nos preguntes com ara: és la realitat el que reflecteix un mirall? On és la realitat, dins o fora del mirall? I si podem veure alguna cosa... això ho fa més real?

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita guiada. Sabres i mastodonts: la megafauna del miocè

En aquesta visita a l'exposició "Sabres i mastodonts: la megafauna del miocè", farem un viatge al passat per conèixer la fauna que antany va poblar el nostre territori.

entrada 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Capses de llum

Aquesta activitat tinkering et convida a descobrir els secrets de la llum, les propietats dels colors, les ombres i el moviment.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Què va passar amb els felins de dents de sabre?

Detectius del passat

En aquesta activitat recomanada per a infants a partir de 6 anys, emularem els paleontòlegs per esbrinar què els va passar als avui extints tigres de dents de sabre.

entrada 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

La revolució dels residus

Cercavila

Una cercavila protagonitzada per personatges fets de residus, t'ho imagines? Participa en aquesta revolució dels residus que tindrà lloc a CosmoCaixa en el marc de la Mercè.

entrada museu
5€

 

Parc lúdic del Mediterrani

Raconets del mar

Durant el dissabte 21 i el diumenge 22 de setembre, celebrem La Mercè a CosmoCaixa. Vine i gaudeix del Parc lúdic del Mediterrani, ple de racons temàtics.

entrada museu
5€

 

Madame Châtelet i les seves seguidores a Instagram

Teatre científic

En aquesta lectura teatralitzada aprendrem la vida de grans dones científiques de la història, les quals, tot i els seus mèrits, no van obtenir el reconeixement que mereixien.

Entrada gratuïta

 

Hepatic

Microteatre científic

Aquesta peça de microteatre, amb una trama en nota de comèdia-drama romàntic, pretén plantejar qüestions relacionades amb la conscienciació sobre el paper de la recerca científica per a l'avenç de la societat.

Entrada gratuïta

 

La radioactivitat que ens envolta

El terme ens espanta però, en realitat, la radioactivitat és un fenomen natural al nostre entorn. Ens ho explica l'experta Maria Izquierdo.

Entrada gratuïta

 

La casa del futur

Xerrada demostració (en anglès)

En aquesta xerrada es mostrarà el que ens oferiran les cases del futur, en les quals podrem controlar nombrosos paràmetres que incrementaran el nostre nivell de benestar i seguretat.

Entrada gratuïta