Activitats
FILTRAR ACTIVITATS PER:
 • temàtiques
  més filtros
 • Tipus d'activitat
  més filtros
 • Data
  més filtros
   
 • Públic
  més filtros

Noctiluca

Mitjançant la història d'en Luca, un investigador naturalista incansable, descobrirem la bioluminescència, una capacitat única d'alguns éssers vius com les algues o les cuques de llum.

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Nit de Caçadors de Planetes

Programa de planetari fulldome

En aquesta Nit dels Museus, gaudeix del programa d'animació a cúpula completa La Celeste, la Moon i els exoplanetes. T'apuntes a fer aquest viatge a través de l'univers?

Entrada gratuïta

 

OVVIO

El límit de l'

Els artistes de KOLEKTIV LAPSO CIRK - 23arts ens presenten una proposta molt original de circ contemporani que reflexiona sobre el concepte del límit a través del joc.

Entrada gratuïta

 

Automatàrium

Una instal·lació d'autòmats vintage

A la instal·lació teatral Automatàrium els actors emulen els antics autòmats escurabutxaques per posar en escena diferents expressions artístiques.

Entrada gratuïta

 

Nit de Deep Sky

L'espai més llunyà. Programa de planetari 2D

Què hi ha més enllà de la fascinant nit estrellada que observem des de la Terra? En aquesta Nit dels Museus, descobrirem, plegats, quines meravelles amaga el cel profund.

Entrada gratuïta

 

Exposició Il·lustraciència 7

Mostra d'il·lustració científica

Aquesta exposició mostra quaranta il·lustracions científiques i de naturalesa seleccionades a la setena edició del Premi Internacional d'Il·lustració Científica i de Naturalesa.

Entrada gratuïta

 

L'Amàlia i les ombres lunars

Teatre d'ombres xineses

L'Amàlia i les ombres lunars és una obra de teatre d'ombres xineses que parla de l'equilibri de la naturalesa i de tots els seus elements.

entrada 6 €

50 % de dte. per a clients de CaixaBank

Vols rebre totes les novetats sobre Cosmocaixa puntualment en el teu correu?

Explora Leonardo

Els invents de Da Vinci

En aquesta activitat Explora, pensada per a tota la família, coneixerem els invents i les màquines que va fer al seu dia el geni florentí del Renaixement Leonardo da Vinci.

entrada museu
6€

 

Jojó

Espectacle d'art amb sorra, titelles i música en directe

Aquesta proposta de teatre visual i art amb sorra narra la història del petit orangutan Jojó, la supervivència del qual a la selva es veu amenaçada per culpa de les activitats humanes.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Activitats accesibles

CosmoCaixa és un museu obert a tothom, és per això que et proposem diverses activitats accessibles perquè vinguis a explorar i gaudir de la ciència.
Us oferim visites guiades i adaptades per a qualsevol col·lectiu, segons les seves necessitats i diversitat funcional, als diferents espais del centre.

 

reserva
per email

Clik

Taller de descobrimient cientific

Acompanyat d'un monitor, els més petits podran observar, experimentar i manipular diferents objectes i fenòmens, amb l'objectiu d'experimentar les primeres descobertes científiques!

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank